Megújult weboldalunk, friss információkkal a www.etyekirendezvenyek.hu címen található!

Etyeki élmények - Pinceváltó

Játékos Csapatverseny Etyeken

E-mail: info@pincevalto.hu | Telefon, információ: Kiss Dániel +36 70 570 5012

Etyeki élmények

Bortúrák, kóstolók, kirándulások
Bortúrák Etyeken EtyekiPinceváltó
Etyeki túrák - látogass el hozzánk!
Csapatépítő bortúrák és kóstolók - fedezd fel Etyek igazi arcát: romantikus pincéket, eldugott birtokokat, pálinkafőzdéket, csodálatos területeket és ritkán látogatott útvonalakat a település környezetében.

Pinceváltó csomagok:

MINI
- Pinceváltó Mini -


Etyek lgejobb pincéi!
Ismerd meg az etyeki pincesorokat és kóstolj bele az igazi etyeki borok ízébe: a rövid túra keretében bemutatásra kerül a Körpince, a Kecskegödör, az Öreghegy és az Újhegy, illetve az itt található állomás-pincészetek!

MIDI
- Pinceváltó Midi -


Akik egy kicsit többet szeretnének...
A Pinceváltó túra keretében legalább hat etyeki pincészetet keresünk fel - ez már egy olyan mennyiség, amely során sokkal szélesebb kép kapható a helyiek tevékenységéről. Csodálatos borok, szörpök és persze az elmaradhatatlan Pinceváltó élmény!

MAXI
- Pinceváltó Maxi -


Etyek mindenestül!
A maxi csomag keretében minimum 8 etyeki pincészetet látogatunk meg: mindenhol egy-egy kóstolóval, borkorcsolyával és sok-sok élménnyel! A túra az egész települést körülöleli, igazi kihívás a kirándulás szerelmeseinek.

További részletek a Pinceváltó csomagokról, programokról ...


Regisztráció a Pinceváltóra

A Pinceváltó programra előzetes egyeztetés után lehet jelentkezni. Az előzetes egyeztetés a megadott elérhetőségeiken történik, javasoljuk, hogy a kívánt időpont előtt már jóval korábban (egy-két hónap) keressenek meg minket a jelentkezési szándékkal.

E-mail: info@pincevalto.hu

Telefon, info: Kiss Dániel +36 70 570 5012

Jelentkezés

A jelentkezés, nevezés során kérjük az alábbi információkat megadni: az igényelt programcsomag, a kívánt dátum, illetve a résztvevők létszáma. Természetesen további egyedi igényeket is igyekszünk megoldani, ebben az esetben pontosan leírt kívánságokra egyedi ajánlatot küldünk. A csomagokról, lehetőségekről bővebben a csomagok menüpont alatt lehet olvasni.

Nyilvános Pinceváltók

Évente két alkalommal nyilvános Pinceváltó csapatversenyeket szervezünk Etyeken a csomagjaink népszerűsítésére, amely eseményeket elő koncerttel és váltóbulival koronázunk meg. A két alkalom tavasz vége és ősz eleje szokott lenni hagyományosan, amelyeket a weboldalunk hírei között mindig előre feltüntetünk! Érdemes ellátogatni a nyilvános eseményeinkre, ugyanis a legtöbb újdonságot ezeken a Pinceváltókon mutatjuk be, illetve az áraik minden esetben kedvezőbbek az aktuális csomagoknál!

Hetente frissülő híreket pedig a Pinceváltó Facebook oldalán lehet olvasni.

Fontos!

A Pinceváltó rendezvényeken, borkóstolási szolgáltatást biztosítunk, ezért ezekre a programokra csak 18 éven felüliek nevezhetnek. A 18 éven aluliak számára természetesen szabad a részvétel, de részükre csak alkoholmentes gasztronómiai élményeket tudunk biztosítani. Számunkra kiemelten fontos a fiatalság kulturált és minőségi alkoholfogyasztási szokásainak elősegítése, a borkultúrával történő megismertetése, ezért számukra érdekes információkkal szolgálhat egy Pinceváltó túra!

Mindenkit sok szeretettel várunk az Etyeki Pinceváltókra!

Programok

Etyeken és környékén
Etyeki programok RendezvényekEtyeken
Etyeki rendezvények - sok kicsi sokra megy!
Etyeken egyre több kisebb-nagyobb rendezvény valósult meg a közelmúltban és természetesen mi is aktívan részt kívánunk venni Etyek közösségi életében! Negyedévente lokális rendezvényeket szervezünk: bemutatókat, kiállításokat, koncerteket, szerte a faluban. Célunk, hogy minőségi kulturális és gasztronómiai programokat biztosítsunk az Etyekre látogató vendégeknek.

Partnerek

Anonym Pince
(www.anonym.hu)

Orosz Gyula Családi Pincészete (www.oroszgyula.hu)

Kattra Pince
(www.etyekibor.hu)

Fetzer Pince
(www.fetzerpince.hu)

Nádas Borműhely
(Nádas Borműhely oldala)

Halmi Pince
(Halmi Pince oldala)


Média

ER-10 PRESS
(www.er10press.hu)

Etyeki Forrás
(Etyeki Forrás magazin)


Linktérkép és linkajánló

Üzemelteti a Wiking Számítástechnika Kft. Az oldal készült: MajtikaWeb motor 1.5 verzióján - P&M