Megújult weboldalunk, friss információkkal a www.etyekirendezvenyek.hu címen található!

Etyeki élmények - Pinceváltó

Játékos Csapatverseny Etyeken

E-mail: info@pincevalto.hu | Telefon, információ: Kiss Dániel +36 70 570 5012

Etyeki élmények

Bortúrák, kóstolók, kirándulások
Bortúrák Etyeken EtyekiPinceváltó
Etyeki túrák - látogass el hozzánk!
Csapatépítő bortúrák és kóstolók - fedezd fel Etyek igazi arcát: romantikus pincéket, eldugott birtokokat, pálinkafőzdéket, csodálatos területeket és ritkán látogatott útvonalakat a település környezetében.

Pinceváltó csomagok:

MINI
- Pinceváltó Mini -


Etyek lgejobb pincéi!
Ismerd meg az etyeki pincesorokat és kóstolj bele az igazi etyeki borok ízébe: a rövid túra keretében bemutatásra kerül a Körpince, a Kecskegödör, az Öreghegy és az Újhegy, illetve az itt található állomás-pincészetek!

MIDI
- Pinceváltó Midi -


Akik egy kicsit többet szeretnének...
A Pinceváltó túra keretében legalább hat etyeki pincészetet keresünk fel - ez már egy olyan mennyiség, amely során sokkal szélesebb kép kapható a helyiek tevékenységéről. Csodálatos borok, szörpök és persze az elmaradhatatlan Pinceváltó élmény!

MAXI
- Pinceváltó Maxi -


Etyek mindenestül!
A maxi csomag keretében minimum 8 etyeki pincészetet látogatunk meg: mindenhol egy-egy kóstolóval, borkorcsolyával és sok-sok élménnyel! A túra az egész települést körülöleli, igazi kihívás a kirándulás szerelmeseinek.

További részletek a Pinceváltó csomagokról, programokról ...


Miről szól a Pinceváltó?

A Pinceváltó ötlete 2013 telén pattant ki a fejünkből. Ki akartunk találni valami újat és vonzót, ami Etyekre csalogatja az embereket, illetve a helyieket is aktivizálja. Az elmúlt évtizedben Etyek a fesztiválok által vált ismertté és népszerűvé, ám tapasztalatink szerint ezt a részt leszámítva az etyeki vendéglátás és turizmus még gyerekcipőben jár, elkél hát az újdonság!

Miről is van szó?

Itt Etyeken sok pincészetünk, borászatunk van, rengeteg szép borral amelyet már megismerhettek a szerencsés Etyekre látogatók, megkóstolva mellé gazdag gasztronómiánk által nyújtott ételeket, kézműves finomságokat is. Szép a község, romantikusak a tájak, teli vagyunk szobrokkal, műemlékekkel.

Mi hiányozhat még?

Valami újdonság, amely nem csak a kóstolás élményére alapszik, hanem sokkal több annál: közösségi élmény! Mi egy pincében, vagy éppen csak előtte egy padon iszogatva valóban el tudjuk képzelni vendégeinket. Ám e mellé a kulturált szórakozás hívei is vagyunk, valamint etyekiek lévén, szeretnénk, hogy minél többen örömmel gondoljanak községünkre, borászainkra, helyi jellegzetességeinkre is.

Össze akartuk kötni a borturizmus maga fennköltségét a szabadidő aktív és hasznos eltöltésével, valamint rendezvényeinkkel kapcsolatot szeretnénk teremteni a borkultúra iránt érdeklődő és a borkultúrát még nem ismerő, de Etyeken azon nyomban szerelembe eső, fiatalsággal! Persze rendezvényeink nem csak a fiatalságnak szólnak: mindenkinek aki annak érzi magát!

Szükség van valami újra ...

Erre találtuk ki a Pinceváltó bor-és gasztronómiai játékos csapatversenyt. Dióhéjban: a nevező csapatok (legyenek azok barátok, haverok, családtagok, munkatársak) egymással megmérkőzve, pincéről-pincére járva játékos ügyességi, logikai feladatokat teljesítenek. A feladatokért pontokat kapnak, amelyek alapján a végeredmény kialakul. A feladatok teljesítése után pedig Etyek kitűnő borászai látják vendégül a feladatokban megfáradt játékosokat: bemutatva nekik boraikat, ételeiket. A Pinceváltó tehát elsősorban nem csak egy verseny, hanem egy közösségi esemény, ahol mindenki jól érzi magát, hiszen játékos, logikai, vagy éppen ügyességi – de mindenképpen őrült – feladatainkkal kötjük össze a helyi termékek bemutatását, kóstolását!

Feladatok

A feladatok teljesítéséért pontokat, kóstolójegyekért borokat, győzelemért kupát, részvételért pedig felejthetetlen élményt kaptok tőlünk!
Célunk tehát nem más a Pinceváltóval, mintsem megmutatni magunkat, otthonunkat, környezetünket és annak sajátosságait, hiszen mindannyian büszkén vesszük azt, hogy etyekiek vagyunk és Etyekért teszünk.

Gyere el te is, mérettesd meg magad, ismerj meg minket és Etyeket! Nem fogsz csalódni az Etyeki Pinceváltóban!

Szervezők

Programok

Etyeken és környékén
Etyeki programok RendezvényekEtyeken
Etyeki rendezvények - sok kicsi sokra megy!
Etyeken egyre több kisebb-nagyobb rendezvény valósult meg a közelmúltban és természetesen mi is aktívan részt kívánunk venni Etyek közösségi életében! Negyedévente lokális rendezvényeket szervezünk: bemutatókat, kiállításokat, koncerteket, szerte a faluban. Célunk, hogy minőségi kulturális és gasztronómiai programokat biztosítsunk az Etyekre látogató vendégeknek.

Partnerek

Anonym Pince
(www.anonym.hu)

Orosz Gyula Családi Pincészete (www.oroszgyula.hu)

Kattra Pince
(www.etyekibor.hu)

Fetzer Pince
(www.fetzerpince.hu)

Nádas Borműhely
(Nádas Borműhely oldala)

Halmi Pince
(Halmi Pince oldala)


Média

ER-10 PRESS
(www.er10press.hu)

Etyeki Forrás
(Etyeki Forrás magazin)


Linktérkép és linkajánló

Üzemelteti a Wiking Számítástechnika Kft. Az oldal készült: MajtikaWeb motor 1.5 verzióján - P&M